Fundatia Avangarda este o organizatie umanitara nationala formata din OAMENI, prieteni, vecini, lideri și oameni care stiu si vor sa rezolve probleme, care văd o lume în care oamenii se unesc și iau măsuri pentru a crea schimbări durabile, în comunitățile noastre și în noi înșine.

Rezolvarea problemelor reale necesită un angajament și viziune reală. De mai bine de 23 de ani, oamenii de acțiune ai Fundatiei Avangarda și-au folosit pasiunea, energia și inteligența pentru a acționa în proiecte durabile. De la evenimente culturale și pace la apă și sănătate, lucrăm mereu pentru îmbunătățirea lumii noastre și rămânem dedicați până la sfârșit.

Aflați mai multe despre structura și fundamentul nostru și viziunea noastră strategică.

Ce facem

Membrii Fundtaiei Avangarda consideră că avem o responsabilitate comună de a lua măsuri asupra problemelor cele mai persistente din lumea noastră:

Promovam pacea

Combatem a bolile si dependentele

Incercam sa oferim consultanta si proiecte pentru apă curată, canalizare și igienă.

Salvarea mamelor si copiilor

Sprijinim educația.

Ne implicam!

Misiunea noastră

Oferim servicii altora, promovăm integritatea, înțelegerea intre oameni, bunăvoința și pacea prin parteneriatele noastre de lideri din mediul de afaceri, profesioniști și lideri din diferite comunitati.